Blog

Institutul Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu

Institutul Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu

Institutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu a inaugurat noul sediu din Calea Plevnei 82. Am fost onorati sa avem alaturi de noi personalitati marcante precum Andreea Esca, Amalia Enache, Dana Sota, Laura Teodoru, Dana Argesan, Geanina Ilies, Lorena Buhnici, Adriana Petrescu, Luminita Popescu, Bianca Nutu, carora le multumim pentru sustinere. Cu acest prilej a fost lansat parteneriatul dintre Institutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu si conceptul Natural Beauty by Adriana Petrescu. Prin intermediul acestuia, Adriana Petrescu aduce beneficiile celor doua aparate premium: Ulthera si Vela Shape III. Terapii de ultima generatie, acestea revolutioneaza procedurile anti-aging si de remodelare corporala. Fara bisturiu, fara timp de recuperare sau riscuri. Printre serviciile pe care le oferim la Institutul Dermato-Estetic Dr Irinel Nedelcu se numara dermatologia, chirurgia dermatologica, implant de par, tratamente de recuperare a parului, estetica medicala, tratamente anti aging, remodelare corporala, dermato- cosmetica. Lansarea acestui nou centru dermato estetic vine ca o incununare a eforturilor si a experientei noastre profesionale de peste 20 de ani si este, in acelasi timp, o reflexie a acestora. Fondatori: Irinel (Hair Clinic by Dr. Irinel Nedelcu) si Ana Maria Nedelcu.

Calvitia extinsa

Rezolvarea calvitiei extinse prin metoda implantului de par propriu

Dr. Irinel Nedelcu – Medic primar dermatolog, doctor in stiinte medicale, membru al comitetului director al Societatii Romane de Dermatologie, Vicepresedinte al Societatii Romane de Lasere in Medicina si Chirurgie, Membru al Societatii Internationale de Restaurare Chirurgicala a Parului, Membru al Academiei Europene de Dermato-venerologie, Membru al Academiei Americane de Dermatologie, cu multiple lucrari sustinute si publicate in domeniul afectiunilor parului si implant. Din 1997 Conducatorul primei clinici de tricologie si implant de par propriu din Romania. Din 2003 Experienta in tratamente Laser si IPL, cu rezultate remarcabile publicate si apreciate la conferinte de specialitate.

Conferinta de Dermatologie

In perioada 13-15 mai am participat la Iasi, la Conferinta de Dermatologie „Zilele Gh. Nastase”, in cadrul careia Dr. Irinel Nedelcu a sustinut prezentarea „Implantul de par ca abordare medicala”.

1

Boala venoasa cronica

Boala venoasa cronica

Se defineste clinic printr-un spectru de manifestari mergand de la telangiectazii si vene varicoase si pana la tulburari trofice care culmineaza cu ulcerul venos.

Insuficienta venoasa cronica se refera la stadiile avansate, cu tulbura

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Egoclinic sa fii la curent cu ultimele noutati.