Implant de par – De ce Egoclinic?


Implant de par

poza sectiune De ce Egoclinic

De ce Egoclinic?

Indiferent de cauza caderii sau degradarii parului, daca este necesara o reparare chirurgicala sau doar o terapie riguroasa, avantajul modului nostru de abordare este:

     Natural:

Trebuie remarcat ca tehnica transplantului pastreaza naturaletea parului, pentru simplu motiv ca firele sanatoase sunt practic mutate in zonele cu pilozitate deficitara sau lipsa. Marele avantaj estetic fata de toate celelalte metode este ca insulele de unitati foliculare urmeaza o ordine neregulata, dand un aspect excelent chiar daca va tundeti foarte scurt.
Parul implantat se regenereaza lent dar sigur, va creste continuu pana la sfarsitul vietii ca si cum s-ar afla tot la ceafa sau pe partile laterale. Pacientul va arata natural, conform varstei sale.
Aspectul de peruca sau smocuri pe care alte metode de implant il dau pacientilor este considerat inacceptabil la Egoclinic.

     Eficient si economic:

Prin metoda unitatilor foliculare, se economiseste cel putin 50% din suprafata donoare in comparatie cu celelalte metode. Nici o radacina de par nu se pierde, toate firele grefate sunt transplantate unde e nevoie. Avantajul imediat este ca pacientul plateste doar cat i se implanteaza. Datorita valorificarii net superioare a grefelor donoare, in 90% din cazuri este suficienta o singura sedinta de transplant pentru acoperirea zonelor deficitare.

     Profesionist:

Sedintele de consultatie pregatitoare au un rol extrem de important. Investigatia de laborator, efectuata pe aparate de ultima generatie, ne indica cauza specifica afectiunii fiecarui pacient in parte. Sunt analize simple, cateva fire de par cu radacina, prelevate fara dureri sau alte inconveniente. Folosim evaluarea digitala a aspectului si densitatii parului cu programul Trichoscan stabilind foarte clar densitatea parului in zona donoare si acceptoare. Putem determina, in plus, stadiul bolii dar si eventuale reactii alergice la tratament sau posibile contraindicatii ale implantului. In plus, datorita anesteziei locale extrem de eficienta folosita la Egoclinic se combate cu succes disconfortul creat de durere.

     Garantie scrisa pe viata:

Problema ridicata de intoleranta epidermei este una din cauzele esecului la care pacientii se expun atunci cand accepta retete cu rezultate temporare, sau mai rau, cu efecte agravante. Noi le evitam deoarece tratam cauza bolii, depistata in mod strict stiintific in urma diagnosticarii de laborator. In cazul transplantului prin tehnica Egoclinic, garantam in scris ca zonele implantate cu par propriu vor creste tot restul vietii pacientului.

     Raport pret / calitate imbatabil pe piata:

Serviciile Egoclinic se adreseaza pacientilor cu venituri medii si mari. Trebuie sa informam publicul interesat ca o consultatie la Egoclinic nu depaseste costul obisnuit al unei consultatii dermatologice.
Preturile stabilite variaza in functie de numarul de grefe si de zona de acoperit.

     Pret estimativ:

FUE si STRIP: 1 EURO unitatea foliculara;
De obicei se folosesc 1000 – 3000 unitati foliculare la o operatie de implant;
La un pret cu 25% mai mic fata de cabinetele similare din SUA si Europa de Vest, se obtin rezultate perfect comparabile;
Noi credem ca Dumneavoastra ati cheltuit deja multi bani pe tratamente ineficiente.
Este momentul sa va rezolvati problema DEFINITIV!

graftO unitate foliculara este modul de creștere naturală a firului de par, iar implantarea prin aceasta tehnica oferă aspectul identic natural, idealul in implantul de par. O unitate foliculara poate cuprinde 1-2-3 fire de par, dar prețul oferit este pe unitate foliculara, indiferent de numărul de fire conținute. Prin aceasta asiguram o corectitudine garantata si verificabila a actului operator si aspectul dorit al parului implantat.

     Onest:

In cazul nedorit al diagnosticarii unei evolutii netratabile, ne rezervam dreptul de a informa pacientul in mod sincer ca nu-l putem ajuta, consultatia fiind gratuita in aceasta situatie. Egoclinic nu face incercari ci este interesata sa obtina reusite de 100%.

     Confidential:

Interventia in clinica noastra va asigura in afara sigurantei actului medical si certitudinea discretiei asupra interventiilor folosite.

Nume

E-mail

Telefon

Subiect

Mesaj

Servicii

Implant de par

Mai mult

Dermatologie – centru laser

Mai mult

Flebologie – tratament varice

Mai mult

Dermatoestetica

Mai mult

Ultherapy

Prezentare Ultherapy Ultherapy

Mai mult

Velashape III

Prezentare Velashape In genera

Mai mult

Fotofinder

FOTOFINDER AESTHETICS Document

Mai mult