Despre noi


Egoclinic


Testimoniale

Nu prea cred in minuni, imi parea rau ca n-am par dar recunosc ca nu faceam nici un tratament, auzisem ca e degeaba. Logodnica mea m-a speriat ca nu ia un chelbos...asa ca m-am acoperit destul de bine cu implantul. Zice ca am intinerit cu 10 ani, posibil.

 

Din 1997, Egoclinic a inceput activitatea in Romania ca societate medicala mixta, romano-austriaca, specializata in diagnosticarea si tratamentul bolilor parului si implantul de par propriu.

La inceput, echipa operatorie a fost pregatita in Austria, preluand tehnicile de diagnostic si metodele de implantare a parului de la clinici similare din Austria, Germania si SUA. Din anul 2002 directorul clinicii, Dr. Irinel Nedelcu, doctor in stiinte medicale cu lucrarea stiintifica in domeniul bolilor parului, lanseaza programul de diagnosticare si tratament complet si complex al afectiunilor parului.

Clinica noastra cu experienta din anul 1997 se dezvolta continuu si astfel ofera, prin dotarea tehnica moderna si personalul medical calificat in domeniul implantului de par, siguranta obtinerii unor rezultate estetice definitive si permite inlaturarea neplacerii provocate de calvitie si rarirea parului.

In acest context, oferim siguranta unui diagnostic corect, alaturi de calitatea si siguranta tehnicii implantului de par. Reusita garantata a interventiei, mentin clinica noastra in elita cabinetelor de trichologie. Suntem afiliati la Societatea Internationala de Recuperare Chirurgicala a Parului (International Society of Hair Restauration Surgeons), existand un schimb constant de informatii si perfectionare tehnica permanenta.

Prin prezenta in cadrul clinicii a Prof. Dr. Calin Giurcaneanu, a Dr. Alin Nicolescu si a Dr. Doru Velicu, am dezvoltat un centru de tratament al bolii varicoase si un modern centru laser in care tratam la nivel inalt leziuniile cutanate.

Ne mandrim cu un centru de infrumusetare si tratament antiaging, in care se impletesc tratamentele de chirurgie estetica, Dr. Ciprian Mitache, si tratamente neinvazive, delicate, coordonate de estetician, Ana Maria Nedelcu. Suntem o clinica care respecta regulile si Legistlatia Europeana si oferim in Romania siguranta unor servicii la standarde europene.