Oferte martie

Oferte martie

Pentru a va mentine tenul tanar si a va remodela silueta fara bisturiu, in martie, va propunem o serie de pachete promotionale. Acestea includ atat terapiile revolutionare Ulthera si Velashape III, disponibile prin intermediul Natural Beauty by Adriana Petrescu, cat si tratamente sau produse oferite de Institutul Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu.

 

Remodeleaza-ti silueta si scapa de celulita cu Velashape III, beneficiind de ofertele noastre speciale. Scapa de centimetri nedoriti si de inesteticul aspect de coaja de portocala al pielii fara durere, fara bisturiu sau efecte adverse.

5 sedinte de Velashape III + 1 gratis

La achizitionarea unei sedinte de Velaspahe zona mare , primesti cadou o crema de corp Nutrakos sau un nutricosmetic Beauty Help.

Velashape III va este oferit de Institutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu in parteneriat cu Natural Beauty by Adriana Petrescu, in clinica din Calea Plevnei, nr 82. Pentru programari, sunati-ne la numarul de telefon: 0788348732

 

Efect de lifting al pielii de pe fata, gat si decolteu, fara anestezie generala, bisturiu sau timp de recuperare. Forma arcuita a sprancenelor recapatata. Pometi ridicati. Tratamentul barbiei duble. Toate aceste rezultate sunt posibile beneficiind de ofertele noastre anti-aging.

La achizitionarea unui tratament full face Ultherapy, primesti cadou o sedinta de PRP.

La achizitionarea unui tratament Ultherapy pe alte zone ale fetei, gatului sau decolteului, primesti un discount de 10% sau un cadou nuticosmetic Beauty Help.

Ultherapy va este oferit de Institutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu in parteneriat cu Natural Beauty by Adriana Petrescu, in clinica din Calea Plevnei, nr 82. Pentru programari, sunati-ne la numarul de telefon: 0788348732

 

Trimite un comentariu

Nume*

Email* (nu va fi publicat)

Website