Ana-Maria Nedelcu

ana-maria-poza-okAna Maria Nedelcu 

Specialist estetician

Ana Maria Nedelcu este dublu licentiata, estetician specialist in proceduri cosmetice de avangarda: terapii faciale anti aging, microneedling, peelinguri chimice, fotoregenerare, epilare definitiva, crioterapie, Cryolift, Dermapen.

Ana Maria Nedelcu a infiintat institutul de infrumusetare Anna Skincare, din dorinta de a oferi pacientilor un loc in care stiinta, frumusetea si arta ingrijirii pielii se imbina armonios.

Ne-am cladit o reputatie excelenta oferind un concept unic in abordarea holistica a ingrijirii pielii. Va oferim o experienta unica in tratamentul complex, estetic si dermatologic!

Abordarea complexa a procedurilor de infrumusetare si intinerire in centrele de excelenta Egoclinic si Anna Skin Care permite asocierea armonioasa a diagnosticului si tratamentului medical-cosmetic, in siguranta deplina si fara intreruperi,garantand mentinerea eficacitatii si durabilitatii tratamentului.

La noi veti descoperi o gama larga de tratamente inovatoare, care va vor ajuta sa aratati mai bine si sa va recapatati increderea in dumneavoastra.

Formular programare online

Nume

E-mail

Telefon

Subiect

Mesaj

MEDICI

Dr. Irinel Nedelcu

Mai mult

Ana-Maria Nedelcu

Mai mult

Prof. Dr. Calin Giurcaneanu

Mai mult

Dr. Alin Nicolescu

Mai mult

Dr. Doru Velicu

Mai mult

Dr. Ciprian Mitache

Mai mult