Dermatoestetica


Dermatoestetica

dermatocosmetica

DERMASPA BY ANA MARIA NEDELCU

 

“Ne-am cladit o reputatie excelenta oferind un concept unic in abordarea holistica a ingrijirii pielii. Va oferim o experienta unica in tratamentul complex, estetic si dermatologic! Abordarea complexa a procedurilor de infrumusetare si intinerire in centrele de excelenta Egoclinic si Dermaspa permite asocierea armonioasa a diagnosticului si tratamentului medical-cosmetic, in siguranta deplina si fara intreruperi, garantand mentinerea eficacitatii si durabilitatii tratamentului. La noi veti descoperi o gama larga de tratamente inovatoare, care va vor ajuta sa aratati mai bine si sa va recapatati increderea in dumneavoastra.”

Ana Maria Nedelcu este dublu licentiata, estetician specialist in proceduri cosmetice de avangarda: terapii faciale anti aging, microneedling, peelinguri chimice, fotoregenerare, epilare definitiva, crioterapie, Cryolift, Dermapen.

Impreuna cu sotul sau, Dr. Irinel Nedelcu, director Egoclinic, medic primar dermato-venerolog, doctor in stiinte medicale, a infiintat institutul de infrumusetare Dermaspa, din dorinta de a oferi pacientilor un loc in care stiinta, frumusetea si arta ingrijirii pielii se imbina armonios.

Ne-am cladit o reputatie excelenta oferind un concept unic in abordarea holistica a ingrijirii pielii. Va oferim o experienta unica in tratamentul complex, estetic si dermatologic!

Abordarea complexa a procedurilor de infrumusetare si intinerire in centrele de excelenta Egoclinic si Dermaspa permite asocierea armonioasa a diagnosticului si tratamentului medical-cosmetic, in siguranta deplina si fara intreruperi, garantand mentinerea eficacitatii si durabilitatii tratamentului.

La noi veti descoperi o gama larga de tratamente inovatoare, care va vor ajuta sa aratati mai bine si sa va recapatati increderea in dumneavoastra.

Nume

E-mail

Telefon

Subiect

Mesaj

Servicii

Implant de par

Mai mult

Dermatologie – centru laser

Mai mult

Flebologie – tratament varice

Mai mult

Dermatoestetica

Mai mult

Ultherapy

Prezentare Ultherapy Ultherapy

Mai mult

Velashape III

Prezentare Velashape In genera

Mai mult

Fotofinder

FOTOFINDER AESTHETICS Document

Mai mult